Näytetään kaikki 9 tulosta

Luomuheinä kasvaa suomalaisella luomutilallamme luonnonmukaisesti valvotussa ympäristössä. Luomumerkintä takaa tuotteen alkuperän ja puhtauden. Valikoimassamma myös herkut, pelletit ja kuivikkeet pieneläimille.

Varasto loppu
6.90  sis. alv

Suomalainen syysheinä tuotetaan luonnonmukaisesti valvotussa tuotannossa ja se on merkitty virallisella luomumerkillä.  

Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
4.90 49.90  sis. alv

Suomalaisesta luomuheinästä valmistettu heinäpelletti. Pelletti tehdään lehtevästä luomuheinästä joka on viljelty suomalaisella luomutilalla valvotussa tuotannossa.

Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
7.80 17.90  sis. alv

Luomuheinä tulee suomalaiselta luomutilalta. Luomuheinää tuotetaan luonnonmukaisesti valvotussa tuotannossa ja se on merkitty virallisella luomumerkilllä.

Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
4.90 7.90  sis. alv

Luomukauran verso on viljelty suomalaisella luomutilalla valvotussa tuotannossa.  Luomukauran verso  on maukas sellaisenaan tai sekoitettuna luomuheinän joukkoon.

Tällä tuotteella on useampi muunnelma. Voit tehdä valinnat tuotteen sivulla.
5.95  sis. alv

Suomalaisella luomutilalla viljelty luomukauranolki. Pehmeä olkikuivike kaneille, jyrsijöille sekä matelijoille. Olki pehmittää ja auttaa pitämään lemmikkisi häkin kuivana ja hajuttomana.  

4.90  sis. alv

Suomalaisen haapapuun kuoria 100g. Maukkaat haavan kuoret sopivat kaneille sekä jyrsijöille. Pussi sisältää 100 g suomalaisesta haapapuusta kuorittua lastua.

3.90  sis. alv

Suomalaisen haapapuun oksia 200g. Maukkaat haavan oksat sopivat kaneille sekä jyrsijöille. Pussi sisältää 200 g suomalaisesta haapapuusta leikattuja oksia.

Varasto loppu
4.90  sis. alv

Suomalaisen omenapuun oksia 100g. Maukkaat omanapuun oksat sopivat kaneille sekä jyrsijöille. Pussi sisältää 100 g omenapuun oksia sekä lehtiä.

5.95  sis. alv

Pehmeä kuivike puru kaneille, jyrsijöille sekä matelijoille. Puru pehmittää ja auttaa pitämään lemmikkisi häkin kuivana ja hajuttomana.


Korkealaatuinen luomuheinämme koostuu pääasiassa timoteiheinästä, mutta se sisältää myös muita lajikkeita, kuten kamomillaa, voikukkaa, suolaheinää, saraheinää sekä muita luonnon omia herkullisia ja terveellisiä kasveja ja yrttejä. Emme lisää heinään keinotekoisia aineosia, joten voit olla varma, että tarjoat lemmikillesi luonnollista ravintoa. Luomuheinämme kasvaa suomalaisella luomutilallamme luonnonmukaisesti valvotussa ympäristössä. Tämä tarkoittaa, että kasvustoa ei altisteta haitallisille kemikaaleille, ja heinä tuotetaan ympäristön ja eläinten hyvinvoinnin huomioon ottaen. Luomumerkintä takaa tuotteen alkuperän ja puhtauden. Heinämme kuivataan aurinkoenergialla varustetussa kuivurissa, mikä säilyttää sen ravintoarvon ja tuoreuden. Tämä tekee siitä ihanteellisen ruokavalion kanien, jyrsijöiden, hevosten, possujen, lampaiden ja monien muiden lemmikkieläinten sekä kotieläinten ruokavalioon. Valitsemalla suomalaisen luomuheinän tuet paikallista tuotantoa ja varmistat, että lemmikkisi saa parasta mahdollista hoitoa. Tervetuloa tutustumaan laadukkaaseen luomuheinäämme ja tarjoamaan lemmikillesi terveellistä ja herkullista ravintoa.