Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Toimitustavat
Käytämme lähetysten toimittamiseen Schenker Oy ja Matkahuolto kuljetusta.
Tilauksenne lähetetään Schenker tai matkahuollon kautta lähelläpakettina tai kotiinkuljetuksena valintasi mukaan.  Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen sähköpostiisi tai puhelimeesi. Tuotteet ovat tämän jälkeen noudettavissa. Schenkerin lähetykset noudettava 7 vuodokauden ja Matkahuollon 7 vuodokauden kuluessa ilmoituksesta.

Noutamattomista tuotteista perimme 10e käsittelykulut + rahti 6,90e noutopistepaketista. 10e käsittelykulut + rahti 15,90e kotiinkuljetuspaketista.

Toimituskulut
Noutopistepaketti DB Schenker: 6,90 €
Noutopaketti Matkahuolto 6,90€
Kotiinkuljetus 15,90€

Toimitusaika
Tilauksesi toimitusaika on pääsääntöisesti 2-14 arkipäivää. Tilauksesi pyrimme lähettämään mahdollisimman nopeasti. Susa Ky pidättää oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tilattu tuote on loppuunmyyty tai sen saatavuudessa on muita ylitsepääsemättömiä vaikeuksia.

Hinnat
Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi tarjoustuotteet). Hinnat sisältävät alv 24% / 14%.

Myyntialue
Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan ainoastaan Suomen alueelle pois lukien Ahvenanmaa.

Viallisen tuotteen palautus
Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 7 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta palaute@lemmikkielainpedit.fi.  Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset
Valitettavasti  huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetusliikkeet ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut  kuljetuksessa, tee HETI ilmoitus noutopisteessä. Ota myös yhteys kauppiaaseen.

Palautusoikeus etämyynnissä
Kaikilla tuotteilla on normaali kuluttajansuojalain (6 luku 15 §) mukainen palautusoikeus 14 vrk. Huomaa kuitenkin, että palautusoikeus ei koske asiakkaalle erikseen räätälöityjä tuotteita. Tällaisia ovat nimikoidut tai muuten asiakkaan erityisiä toivomuksia huomioiden valmistetut tuotteet (kuluttajansuojalaki 6 luku 16 §).

Force majeure
Verkkokauppa Susa Ky ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai viivästyy meidän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan seikan kuten sodan, luonnonmullistuksen, vienti- ja tuontikiellon, viranomaisen päätöksen, yleisen liikenteen tai energian jakelun häiriintymisen, työselkkauksen ja muun palvelun tuottajan tai sen hankkijoiden toimintaa vaikeuttavan tai toiminnan estävän seikan vuoksi. Emme vastaa siitä, jos tilauksesi ei tule perille tietoverkon tai tietoliikenneyhteyksien toimimattomuuden vuoksi.

Immateriaalioikeudet
Susa ky -sivuilla oleva materiaali (kuten tavaramerkit, tuotetiedot, kuvat, tekstit sekä muu aineisto) kuuluvat meille. Materiaalin kopioiminen tai käyttö ilman lupaamme on kielletty.

Sopimusehtojen muuttaminen
Susa Ky pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtoja ilman erillistä ilmoitusta asiakkaille. Näin ollen asiakkaan on tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin sopimusehtoihin ennen tilaustaan. Muutettuja sopimusehtoja sovelletaan ainoastaan niihin tilauksiin, jotka on tehty sopimusehtojen muuttamisen jälkeen.

Riitatapauksien ratkaisu
Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuvien riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.